Architecture

Hedendaags ontwerp van ‘starchitect’ Glenn Sestig

Vanaf zijn thuisbasis Gent werkt toparchitect Glenn Sestig aan lokale en internationale architectuurprojecten. Met zijn hedendaags ontwerp voor OneFiftyKouter voegt hij een nieuw en opvallend 21e-eeuws referentiepunt toe aan het architecturale kader van de Gentse binnenstad.

V

De bekroonde architect vertrok voor zijn ontwerp van de binnenkant van elke leefruimte en werkte naar de buitenkant van het gebouw toe. Daardoor baden de residenties in het daglicht en bieden ze prachtige panorama’s over de Kouter, de Gentse binnenstad en de landschapstuin. Dat het ontwerp nooit ten koste gaat van de veiligheid of de privacy van de bewoners en hun gasten, spreekt voor zich.

Elke residentie is een unieke creatie van de hand van deze ‘starchitect’ en een ode aan een luxueuze stedelijke levensstijl. De ruime inkomhal en de open leefruimtes ademen een ontspannen en hedendaagse sfeer.

Het tuinontwerp is in handen van  de internationaal gerenommeerde landschapsarchitect Leon Van Haesebrouck. Bovendien werd OneFiftyKouter voorzien van een state-of-the-art domoticasysteem.

Het ontwerp van Glenn Sestig beantwoordt aan de strengste energienormen, en om een perfecte akoestiek en geluidsdichtheid te verzekeren, nam de toparchitect een akoestisch ingenieur in de arm. Kortom, het volledige ontwerp van OneFiftyKouter staat ten dienste van het comfort, de privacy en de veiligheid van haar bewoners.

Glenn Sestig

Take perfection,
then go beyond.

 
Glenn Sestig

Meer informatie